Email ons: info@bbsgroup.nl

Bel ons: +31 (0)10-4373713

BBS Group

Welkom bij BBS Group.

BBS Group is gespecialiseerd op het gebied van werktuigbouwkundige onderdelen. Als technische partner voor onze relaties weten we ons te onderscheiden door assortiment, kennis, kwaliteitsniveau en service. Als geen ander spreken we de taal van onze afnemers. Problemen zijn uitdagingen, creativiteit en flexibiliteit onze basis vaardigheden.

Productenpakket

  • Tandwielkasten revisie en nieuwbouw
  • Remsystemen
  • Olieproducten en Wentellagers
  • Composiet lagers en Rem en frictiematerialen
  • Machinefabriek , Kraanonderdelen en Cilinders

Technisch Advies

Wij beseffen dat onze individuele relaties unieke vragen of problemen hebben die vragen om specifieke oplossingen. Samen met hen vertalen we technische uitdagingen in oplossingen op maat. Optimale service is derhalve voor ons de standaard. BBS Group beschikt over een grote expertise op het gebied van lagers-frictie-cilinder-remsystemen-olie-tandwielkasten en kraanonderdelen.

Uitgebreide materialenkennis is gekoppeld aan een brede ervaring in specifieke toepassingen.

Internationale aanpak

Vanuit Rotterdam gaan onze producten de wereld over. Ervaringen in uiteenlopende toepassingen zijn dan ook internationaal opgebouwd.

Voorraad

We beschikken over een aanzienlijke voorraad van onze standaard materialen. Dit stelt ons in staat korte levertijden te bieden aan onze klanten. Door korte lijnen naar productie en bewerking zijn we in staat doorlooptijden tot een minimum te beperken.

Onderscheidend

BBS Group wil zich onderscheiden en steeds weer opnieuw bewijzen. Gedreven door een grenzeloze ambitie streven we naar tevreden relaties. Het innovatief werken en denken in onze organisatie maakt ons een partner voor nu en in de toekomst. Kortom BBS is ook voor u ” the best choice”!

BBS Group The best choice.